Sayfayı Paylaş Soru-Cevap Yurt Yazar: Asime Aybay Tarih: 14 Eylül 2019 7 Yorum | Yorum Yap | Özel Mesaj Gönder Atatürk kız öğrenci yurdunda kalan varmı >>Instagram'da YTÜ Kampüs'ü takip edin! >>Yıldız Teknik Üniversitesi Yakını Yurtlar Sayfayı Paylaş 7 Yorum kafası karışık 15 Eylül 2019, 11:48 ben kalıyorum Cevapla zeynep 15 Eylül 2019, 13:25 ben kalıyorum bu sene ilk senem Cevapla upuzgun 15 Eylül 2019, 14:53 burdan nereden ringe binicez bilginiz var mı kızlar görüşsek de beraber gitsek ben de yeniyim Cevapla kafası karışık 15 Eylül 2019, 15:25 hangi blokta kalıyorsun Cevapla kafası karışık 16 Eylül 2019, 06:14 hangi bloktasın Cevapla zeynep 16 Eylül 2019, 14:13 ben 3.bloktayım sen?? Cevapla kafası karışık 17 Eylül 2019, 17:12 ben de 4. blok 707 Cevapla Yorum yapın Cevabı iptal etE-Posta adresiniz yayınlanmaz.Gerekli alanlar * ile işaretlidirYorumYou may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> Bir dahaki sefere yorum yaptığımda kullanılmak üzere adımı, e-posta adresimi ve web site adresimi bu tarayıcıya kaydet. Sınıflar soğukOkul gazetesiİki ye geçtim briinci sınıf görünüyorumBilgisayar programcılığıpınar albayrak ders notlarıKayıt Hakkında
kafası karışık
ben kalıyorum
zeynep
ben kalıyorum bu sene ilk senem
upuzgun
burdan nereden ringe binicez bilginiz var mı kızlar görüşsek de beraber gitsek ben de yeniyim
kafası karışık
hangi blokta kalıyorsun
kafası karışık
hangi bloktasın
zeynep
ben 3.bloktayım sen??
kafası karışık
ben de 4. blok 707