Sayfayı Paylaş Soru-Cevap Yurt Yazar: Yasemin saida kaya Tarih: 12 Eylül 2018 3 Yorum | Yorum Yap | Özel Mesaj Gönder Muğla da oturuyorum ve bana yurt çıkmadı. Tekrar başvurma ihtimalim var mı? >>Instagram'da YTÜ Kampüs'ü takip edin! >>Yıldız Teknik Üniversitesi Yakını Yurtlar Sayfayı Paylaş 3 Yorum Nilay Pamuk 12 Eylül 2018, 23:36 Ben de aynı şekilde muğlada yaşıyorum ve bana da çıkmadı. Yedek sırasını beklemekten başka yapabileceğimiz bir şey yok mu acaba? Cevapla Sinem 13 Eylül 2018, 00:34 Kaçıncı yedeksiniz Cevapla Nilay Pamuk 13 Eylül 2018, 11:27 1891 Cevapla Yorum yapın Cevabı iptal etE-Posta adresiniz yayınlanmaz.Gerekli alanlar * ile işaretlidirYorumYou may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> Bir dahaki sefere yorum yaptığımda kullanılmak üzere adımı, e-posta adresimi ve web site adresimi bu tarayıcıya kaydet. Sınıflar soğukOkul gazetesiİki ye geçtim briinci sınıf görünüyorumBilgisayar programcılığıpınar albayrak ders notlarıKayıt Hakkında
Nilay Pamuk
Ben de aynı şekilde muğlada yaşıyorum ve bana da çıkmadı. Yedek sırasını beklemekten başka yapabileceğimiz bir şey yok mu acaba?
Sinem
Kaçıncı yedeksiniz
Nilay Pamuk
1891