Sayfayı Paylaş Soru-Cevap Yatay geçiş Yazar: ÖZGÜR AĞIŞ Tarih: 3 Eylül 2018 2 Yorum | Yorum Yap | Özel Mesaj Gönder Sonuçların bugün açıklanacağı yazıyor. Hala açıklayamadılar mı yoksa ben mi bulamıyorum? >>Instagram'da YTÜ Kampüs'ü takip edin! >>Yıldız Teknik Üniversitesi Yakını Yurtlar Sayfayı Paylaş 2 Yorum Ayşe 3 Eylül 2018, 18:21 bende hala bekliyorum ama cidden ne zaman açıklamayı düşünüyorlar acaba Cevapla ayşe yumuşak 3 Eylül 2018, 22:41 ne zaman açıklanacak bu yatay geçiş yeter artık Cevapla Yorum yapın Cevabı iptal etE-Posta adresiniz yayınlanmaz.Gerekli alanlar * ile işaretlidirYorumYou may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> Bir dahaki sefere yorum yaptığımda kullanılmak üzere adımı, e-posta adresimi ve web site adresimi bu tarayıcıya kaydet. Sınıflar soğukOkul gazetesiİki ye geçtim briinci sınıf görünüyorumBilgisayar programcılığıpınar albayrak ders notlarıKayıt Hakkında
Ayşe
bende hala bekliyorum ama cidden ne zaman açıklamayı düşünüyorlar acaba
ayşe yumuşak
ne zaman açıklanacak bu yatay geçiş yeter artık