Sayfayı Paylaş Soru-Cevap Yatay gecis Yazar: Cansu Güler Tarih: 6 Eylül 2020 4 Yorum | Yorum Yap | Özel Mesaj Gönder Yatay geçiş yapanlarda usis eğitim planında tüm dersleri sarı mı görünüyor >>Instagram'da YTÜ Kampüs'ü takip edin! >>Yıldız Teknik Üniversitesi Yakını Yurtlar Sayfayı Paylaş 4 Yorum Mehmet 6 Eylül 2020, 13:50 benim 16 dersim vardı 10 u sayıldı. Sayılan derslerim mavi gözüküyor Cevapla Gürkan Mengüç 6 Eylül 2020, 23:23 Benim de sarı görünüyor, sekreterlik bana yeni döneme geçilirken girileceğini ve bunun da 2 haftayı bulabileceği söylendi Cevapla ceren özsoy 7 Eylül 2020, 13:15 Bende de sarı gözüküyor fakat sekreterlik bu hafta intibakları sisteme yükleyeceklerini söylediler. Cevapla kazım bıyık 7 Eylül 2020, 14:20 arkadaşlar ben de merkezi ile geçiş yaptım usis bilgilerini nerden alabilirim ? özelden biri yazabilir mi ? kazmbyk10 insta Cevapla Yorum yapın Cevabı iptal etE-Posta adresiniz yayınlanmaz.Gerekli alanlar * ile işaretlidirYorumYou may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> Bir dahaki sefere yorum yaptığımda kullanılmak üzere adımı, e-posta adresimi ve web site adresimi bu tarayıcıya kaydet. Sınıflar soğukOkul gazetesiİki ye geçtim briinci sınıf görünüyorumBilgisayar programcılığıpınar albayrak ders notlarıKayıt Hakkında
Mehmet
benim 16 dersim vardı 10 u sayıldı. Sayılan derslerim mavi gözüküyor
Gürkan Mengüç
Benim de sarı görünüyor, sekreterlik bana yeni döneme geçilirken girileceğini ve bunun da 2 haftayı bulabileceği söylendi
ceren özsoy
Bende de sarı gözüküyor fakat sekreterlik bu hafta intibakları sisteme yükleyeceklerini söylediler.
kazım bıyık
arkadaşlar ben de merkezi ile geçiş yaptım usis bilgilerini nerden alabilirim ?
özelden biri yazabilir mi ? kazmbyk10 insta