ytüye eğitim fakültesi yatay geçiş için başvurmuştum 2 eylül’de belli olacaktı hala cevap yok sayfa yenilenmiyor? ne yapmalıyım
ytüye eğitim fakültesi yatay geçiş için başvurmuştum 2 eylül’de belli olacaktı hala cevap yok sayfa yenilenmiyor? ne yapmalıyım
buket mersin
up
Talha
Katılıyorum sonuçlara nasıl ulaşacağız?
Mehmetkaraman
Evet bende bekliyorum ve kayıt için zaten 2 günümüz var :/ bir açıklama da yapmıyorlar
nn
Ben öğrenci işlerini arayarak öğrenmiştim sonucu. Yarın kayda gelmeden arayıp öğrenebilirsiniz.
Barış USLUCAN
Sistem üzerinde çok fazla yoğunluk olduğundan dolayı usis dışındaki subdomainler çalışmıyor. Muhtemelen yarın düzeltirler, yarın en geç 15.00’a kadar Merkezi Yatay Geçiş Sonuçlarını ilgili bölümünüzün Fakülte sitesinden öğrenebilirsiniz.
Mehmetkaraman
Merhaba.Yatay geçiş kaydı yaptıran var mı?Ders içeriği ve öğretim planı gibi belgeler istiyorlar.Geçen sene hazırlık okudum.Bu belgeleri getirmem gerekiyor mu?Getirmem gerekiyorsa nereden temin edicem?
Barış USLUCAN
Belirttiğin belgeleri (Not Transkripti, Öğretim Planı, Öğrenci Belgeleri, Ders İçeriği vb.) ilgili bölümün dekanlığından alabilirsin.
Mehmetkaraman
Yatay geçiş kaydını yapan var mı?