YTÜ Öğrenci & Mezun Platformu
Üye Girişi | Üye Ol
novu-masaustu
campucity-masaustu
betav-masaustu
dormhouse-masaustu
previous arrow
next arrow

Sayfayı Paylaş

Süresi Dolan Staj İlanları

Verisoft Yaz Dönemi Staj / Stajyer Alımı İlanı

Verisoft Yaz Dönemi Staj / Stajyer Alımı İlanı

YTU Teknopark’ta faaliyet gösteren FinTek şirketiyiz.

YTU Bilgisayar Mühendisliği Bölümü 3 ve/veya 4 sınıftan stajyer almak arzusundayız.

İletişim:

E-Posta: tulin.cakmak@verisoft.com

YTU Teknopark B1 N302 Esenler 34220 Istanbul

P: +90 212 483 7272

W: www.verisoft.com

Ödeme sistemleri alanında inovatif çözümler geliştirmek ve sektörün yazılım ihtiyaçlarını karşılamak üzere kurulan Verisoft, 34 yılı aşkın tecrübesiyle Bilişim sektörünün en köklü şirketlerindendir. Başta bankacılık, kamu, perakende, telekom ve akaryakıt sektörleri olmak üzere daha birçok sektöre finansal ödeme teknolojileri alanında yenilikçi ve uçtan uca ödeme sistemleri çözümleri sunmaktadır.

Kartlı ödeme teknolojilerinin yanı sıra, POS yazılım ve entegrasyonu, sahtekarlık izleme ve önleme sistemi, sadakat kart uygulamaları, kart basım/kişiselleştirme sistemleri ve güvenli donanım çözümleri Verisoft’un uzmanlık alanları arasında yer almaktadır. Yeni dijital çağ ile birlikte, Android ve IOS mobil uygulamalar, yapay zeka (AI), makinelerin öğrenimi (machine learning), derin öğrenme (deep learning), giyilebilir ödeme teknolojileri, bulut tabanlı sistemler, nesnelerin interneti ve robotik sistemler üzerine Ar-Ge projeleri geliştirmektedir.

Bugün 32 ülkeye ürettiği teknolojileri ihraç eden Verisoft, 5 kıtadaki 100’den fazla müşterisine Türkiye, ABD, Kanada, İngiltere, Slovakya, Bosna Hersek ve Dubai’deki ofislerinden hizmet sunmaktadır. Dünyaya yenilikçi finansal teknoloji çözümleri sunan lider FinTech firmalarından biri olma stratejik hedefinin bir parçası olarak Verisoft, müşterilerinin ihtiyaçlarını ve beklentilerini tam olarak karşılayan maliyet etkin, ileri teknoloji çözümleri sağlayarak, önümüzdeki beş yıl içinde Kuzey Amerika, Avrupa ve Ortadoğu’daki müşteri tabanını genişletecek şekilde proaktif olmayı hedeflemektedir.

Yurtiçinde ve yurtdışında gerçekleştirdiği yenilikçi çözüm ilkleriyle Verisoft, üretici ile müşteri arasındaki sinerjiye büyük önem vermekte ve müşterilerine özel ürünler ve hizmetler tasarlayarak onların ihtiyaçlarını, taleplerini ve beklentilerini önceliklendirmektedir.  Memnun müşteriler ve iş ortaklarıyla birlikte dünyada büyüme ilkesiyle hareket eden Verisoft, sektördeki iddiasını inovatif çözümleriyle Türkiye’de ve dünyada gerçekleştirdiği birçok ilk projeyle ispatlamış, yüzde 100 Türk sermayeli uluslararası bir şirket olarak başarılarına yenilerini ekleyerek, önde gelen global oyuncularından biri olma stratejisiyle yoluna devam etmektedir.

Verisoft ürünleri uluslararası otoriteler tarafından onaylı ve uyumludur. PCI DSS uyumunun yanı sıra veri güvenliği, iş sürekliliği ve hizmet yönetimi alanlarında ISO sertifikalarına da sahiptir.

 

 

Verisoft’un ilkleri ve  öncü başarıları                                                                       

2019: Dubai’de Emirates Digital Wallet (EDW) ve Mastercard işbirliğinde geliştirilen, 16 BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) bankasını kapsayan MPQR mobil cüzdan projesi , BAE’de kartlı ödeme sistemlerine alternatif IOS, Android bağımsız  ödeme yöntemi ile dünyada bir ilk oldu.

2019: PAYSTEIN P90, PCI PA-DSS ve EMV onaylı ilk Android POS oldu.

2018: Dubai’de A380 ve Noor Bank ile 400 Kiosk çapında bir self servis anında kart basım platformu devreye alındı.

2018: Slovak bankası CSOB, FlyPOS mPOS ürün entegrasyonuyla kapıda güvenli ve hızlı ödeme dönemini başlattı.

2018: Verisoft Android POS’un First Data sertifikasyonu tamamlandı.

2018: TSK AKMER çipli kimlik kartı sisteminin Datacard MXB6100 Adaptive Issuance platformuna terfisi gerçekleştirildi.

2017: irisPAY  sadakart kart uygulamasıyla altyapısı oluşturulan myGini, ABD’de ödeme ve sadakat programlarını aynı mobil platformda buluşturdu.

2017: Cardix API’lerle çalışan  kartlı ödeme platformunun First Data üzerinde Visa ve Mastercard sertifikasyonları tamamlandı.

2017: BKM Troy kartlarının test laboratuvarı (Troy Test Lab) kuruldu.

2016:Gulf Bank Kuwait, Verisoft’un KYC-iSafe çözümüyle, dünyada müşteri kayıtlarını Apple iPad ile PIN e-imza tanıtarak gerçekleştiren ilk banka oldu.

2016: NFC HCE dijital kartlarını Android telefonlara aktaran SkyCard geliştirildi.

2016: Tübitak Teydeb destekli Ar-Ge projesi BluPay ile araçtan inmeden ödeme dönemi başladı.

2014: BKM tarafından geliştirilen TechPOS sistemiyle bir cihazda bütün bankaları birleştirebilen POS yazılımını Türkiye’de ilk gerçekleştiren şirket oldu.

2013: Türkiye’de yeni nesil ödeme kaydedici cihaz (ÖKC) kanunun çıkmasıyla birlikte Beko, Informatik, Infoteks ve Mikrosaray  marka cihazlar üzerinde çalışan POS yazılımı birçok önde gelen bankada devreye alındı.

2010: İngiltere’deki MetroBank’ta anında kart basım uygulaması başlatıldı, akabinde ABD Londra Büyükelçiliği dahil tüm şubelerde anında kart basım uygulamasına geçildi.

2007: Kuwait BKME Bankası’nda devreye alınan anında kart basım (InstantEMV) uygulamasıyla, banka şubelerinde müşteriye 2 dakika içinde kart teslim dönemi başladı.

2006: Türk Silahlı Kuvvetleri Akıllı Kart Merkezi’nde (AKMER) Datacard 9000 SCPM üzerinde MULTOS kartları ile üretime başlandı. İçinde beş farklı uygulama bulunan MULTOS kartların içine konulan appletler (ALU) ve kartların yaşam döngüsü Verisoft PowerLIFE yazılımıyla çalıştırıldı.

2004: Dubai’deki Mashreq Bank ve Abu Dhabi’de NBAD Bankaları başta olmak üzere Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) ilk EMV kartları basılmaya başlandı.

2003: Datacard, CIM ve Matica kart basım sistemleri için toplu EMV kart basım yazılımını (PowerEMV) geliştirdi.

2003: Geliştirdiği kart basım ve kişiselleştirme yazılımı üzerinde Türkiye’de ilk Visa EMV kartlar basıldı.

2002: İlk yerli sahtekarlık izleme ve önleme sistemi FraudSTAR’ı geliştirdi.

2001: Üye işyeri, banka ve kart sahibi tabanlı sadakat kart yazılımını geliştiren ilk şirket oldu.

2000: Türkiye’nin ilk yerli POS cihazı RapidPOS,  Tübitak TTGV desteği alan ilk  Ar-Ge projesi oldu.

1999: Bosna’nın Bankalararası Kart Merkezi  BamCard’ın kurucu ortağı olarak,  ülkenin kartlı ödeme sistemleri altyapısını geliştirdi.

1998: TSE ve İTÜ tarafından belgelendirilen ilk yerli HSM cihazı SM201, yurtiçi ve yurtdışındaki bankalarda kullanılmaya başlandı.

1997: Kart, POS ve ATM yönetim platformu Cardix pazara sunuldu.

1995: Türkiye’nin ilk PIN PAD cihazını üretti.

1993: POS işlem sürelerini kısaltan yazılımı geliştirerek bir ilke daha imza attı.

1993: BKM’ye X25 standardını geliştiren ilk şirket oldu.

1988: Türkiye’nin ilk AVM’si Galleria’daki Printemps’ın ilk özel mağaza kartı geliştirildi.

>>Instagram'da YTÜ Kampüs'ü takip edin!

>>Yıldız Teknik Üniversitesi Yakını Yurtlar

Sayfayı Paylaş

Yorum yapın

E-Posta adresiniz yayınlanmaz.Gerekli alanlar * ile işaretlidir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>