Sayfayı Paylaş Soru-Cevap Uzem Yazar: Güleser Seslikaya Tarih: 18 Mart 2020 1 Yorum | Yorum Yap | Özel Mesaj Gönder Okul tatili uzar mi. Açılmama ihtimali var mi >>Instagram'da YTÜ Kampüs'ü takip edin! >>Yıldız Teknik Üniversitesi Yakını Yurtlar Sayfayı Paylaş 1 Yorum YTÜ Kampüs 22 Mart 2020, 15:36 Bunu şu anda kimse bilemez. Ülkemizde corona virüsünün yayılımına göre daha sonra belli olacaktır. Uzaktan eğitim yarın başlayacak. Cevapla Yorum yapın Cevabı iptal etE-Posta adresiniz yayınlanmaz.Gerekli alanlar * ile işaretlidirYorumYou may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> Bir dahaki sefere yorum yaptığımda kullanılmak üzere adımı, e-posta adresimi ve web site adresimi bu tarayıcıya kaydet. Sınıflar soğukOkul gazetesiİki ye geçtim briinci sınıf görünüyorumBilgisayar programcılığıpınar albayrak ders notlarıKayıt Hakkında
YTÜ Kampüs
Bunu şu anda kimse bilemez. Ülkemizde corona virüsünün yayılımına göre daha sonra belli olacaktır. Uzaktan eğitim yarın başlayacak.