Selamlar herkes,
Mecidiyeköy’deki 3+0 evime kadın ev arkadaşı aramaktayım. Evde kız kardeşimle beraber yaşıyorum, ikimiz de hem okuyor hem çalışıyoruz.
Konum olarak Gülbağ taksiye 5dk mesafede. Mecidiyeköy meydana yürüyerek 15dk da çıkılıyor. (migros koşarak 3dk ama biz online sipariş veriyoruz :)) Taksi durağının karşısında İETT durağı var, meydana o şekilde de çıkılabiliyor.
Ev arkadaşlığı sorumluluğunun bilincinde, evi apart yahut lojman olarak görmeyecek, haftalık market alışverişi ve temizlikliğini aksatmayacak ve evi benimseyecek birisiyle uzun süreli ev arkadaşlığı yapmak istiyorum. 2-3 ay gibi evi otel olarak görüp gidecek sorumluluk üstlenmeyecek kişilere en baştan olumsuzum. Daha önce bu konuda çok sıkıntı yaşadık çünkü.
Kiramıza yeni zam aldık 1500+ faturalar şeklinde evin masrafını paylaşacağız. Haricinde her hafta alışveriş ve ekstradan evin masrafı çıkarsa onlar da eşit şekilde paylaşılıyor.
Kısacası her şeyi eşit paylaşıyoruz ve evin sorumluluk ve yapılması gerekenlerinde de aynı şeyi bekliyoruz. Ev Mayıs 10’da boşalacak o vakte kadar ilgilenen kişilerle görüşmek ve tanışmak isterim.
05305495287 cep numaramdan bana ulaşabilirsiniz.
Asude Bolat
Ece merhabalar.
İlanınla ilgileniyorum. Ben de kendime eşyalı/eşyasız oda arıyorum. İTÜ’de doktora öğrencisiyim. Siteye bir türlü kayıt yapamadım o yüzden yorum yazayım dedim:) mail adresim asude.bolat12@gmail.com. Bana mail atarsan iletişime geçelim, konuşalım