Sayfayı Paylaş Soru-Cevap Matematik Mühendisliği WP Grubu Yazar: Yusuf Berk Balkan Tarih: 30 Eylül 2020 3 Yorum | Yorum Yap | Özel Mesaj Gönder 1. sınıf matematik mühendisliği (%30) için wp grubu varsa nasıl katılabilirim ? >>Instagram'da YTÜ Kampüs'ü takip edin! >>Yıldız Teknik Üniversitesi Yakını Yurtlar Sayfayı Paylaş 3 Yorum Furkan Enes aydemir 1 Ekim 2020, 23:13 Bir yerlerde bu grup var ama ulaşamıyoruz. Kendimiz mi kursak ne yapsak Cevapla Altuğ ERBAŞI 4 Ekim 2020, 16:22 Kurarsanız bana da haber verir misiniz? Burada kurulan bölüm grubu limitini (257) doldurmuş. Cevapla Tugce sevencan 8 Mart 2021, 00:46 Gruplar hala devam ediyorsa beni de bilgilendirir misiniz? Cevapla Yorum yapın Cevabı iptal etE-Posta adresiniz yayınlanmaz.Gerekli alanlar * ile işaretlidirYorumYou may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> Bir dahaki sefere yorum yaptığımda kullanılmak üzere adımı, e-posta adresimi ve web site adresimi bu tarayıcıya kaydet. Okul gazetesiİki ye geçtim briinci sınıf görünüyorumBilgisayar programcılığıpınar albayrak ders notlarıKayıt HakkındaDers kaydı hakkında
Furkan Enes aydemir
Bir yerlerde bu grup var ama ulaşamıyoruz. Kendimiz mi kursak ne yapsak
Altuğ ERBAŞI
Kurarsanız bana da haber verir misiniz? Burada kurulan bölüm grubu limitini (257) doldurmuş.
Tugce sevencan
Gruplar hala devam ediyorsa beni de bilgilendirir misiniz?