YTÜ Öğrenci & Mezun Platformu
Üye Girişi | Üye Ol
novu-masaustu
campucity-masaustu
betav-masaustu
dormhouse-masaustu
previous arrow
next arrow

Sayfayı Paylaş

İlan

#KADIN #EVARKADAŞI (Halıcıoğlu metrobüse yürüyerek 5 dakika)

#KADIN #EVARKADAŞI (Halıcıoğlu metrobüse yürüyerek 5 dakika)
To report this post you need to login first.

Merhaba arkadaşlar 🙂
Halıcıoğlu metrobüse yürüyerek 5 dakika mesafede olan evime KADIN ev arkadaşı arıyorum.41AT durağına 5 dakika mesafededir.Herkesin kendine ait odası olucaktır.Ayrıca ev Sütlüce sahile,Taksim-Eminönü vs otobüslerine yürüyerek 6-7 dakika mesafededir.Ev 2+1 dir.Evde 3 kişi kalacağız.Ortak kullanım alanı olarak salon yoktur ancak Haliç manzaralı kocaman bir terasımız var.Ortak kullanım alanı mutfak ve teras olucaktır.Evin kirası 1600 liradır.Kişi başı 533 lira kira artı faturalar 3’e bölünecektir.Depozito olarak 483 lira alınacaktır.Evin ortak alanında çamaşır makinesi,buzdolabı,koltuk gibi ihtiyaçları bulunmaktadır.Kiralanacak odalar full eşyalı değildir.Evden çıkacak olan arkadaşlarım bir takım eşyalarını bırakacak ancak kullanıp kullanmamak size kalmış eksik olan eşyaları kendiniz tamamlamak durumundasınız.Kendim de Yıldız’da öğrenciyim o yüzden öğrenci olması önceliğim ancak çalışan da olabilir.Kira ve faturalarda sorun yaşamayacağım,uyumlu birisini arıyorum.İlanla ilgilenenler whatsappdan yazarsa fotoğraf gönderebilirim ve detayları konuşabiliriz.05435458866

>>Instagram'da YTÜ Kampüs'ü takip edin!

>>Yıldız Teknik Üniversitesi Yakını Yurtlar

Sayfayı Paylaş

Yorum yapın

E-Posta adresiniz yayınlanmaz.Gerekli alanlar * ile işaretlidir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>