Sayfayı Paylaş Soru-Cevap İntibak Yazar: Ömer kasranoğlu Tarih: 16 Eylül 2020 3 Yorum | Yorum Yap | Özel Mesaj Gönder Merkezi yerleştirme puanı ile giriş yapıp intibakları girilen var mı ? >>Instagram'da YTÜ Kampüs'ü takip edin! >>Yıldız Teknik Üniversitesi Yakını Yurtlar Sayfayı Paylaş 3 Yorum Mert Çapan 16 Eylül 2020, 22:28 Daha öğrenci numaraları belli olmamış henüz. Cevapla Aylin mavzer 17 Eylül 2020, 00:19 Ben bugun fakultemle maillestim ogrenci numarami yolladilar elektrik eletronik fakultesi .katildigim bi programda acil gerekliydi ara ara yaziyodum dedigim gibi bugun mail attilar Cevapla Merve Sarıoğlu 18 Eylül 2020, 21:14 Merhaba intibakla ilgili duyuru vs. görürseniz lütfen yazar mısınız Cevapla Yorum yapın Cevabı iptal etE-Posta adresiniz yayınlanmaz.Gerekli alanlar * ile işaretlidirYorumYou may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> Bir dahaki sefere yorum yaptığımda kullanılmak üzere adımı, e-posta adresimi ve web site adresimi bu tarayıcıya kaydet. Sınıflar soğukOkul gazetesiİki ye geçtim briinci sınıf görünüyorumBilgisayar programcılığıpınar albayrak ders notlarıKayıt Hakkında
Mert Çapan
Daha öğrenci numaraları belli olmamış henüz.
Aylin mavzer
Ben bugun fakultemle maillestim ogrenci numarami yolladilar elektrik eletronik fakultesi .katildigim bi programda acil gerekliydi ara ara yaziyodum dedigim gibi bugun mail attilar
Merve Sarıoğlu
Merhaba intibakla ilgili duyuru vs. görürseniz lütfen yazar mısınız