İyi günler hazırlık sınav sonucum başarılı ama usisten ders eklemek istediğimde hazırlık öğrencileri ders seçemez gibi bi ibare karşıma çıkıyor ne yapmalıyım?
İyi günler hazırlık sınav sonucum başarılı ama usisten ders eklemek istediğimde hazırlık öğrencileri ders seçemez gibi bi ibare karşıma çıkıyor ne yapmalıyım?
Yiğitcan Öztürk
Aynı sorun bende de vardı; öğrenci işlerine telefon ettim ancak telefona çıkmıyorlardı. Mail attım mail’e dönerlerse cevap yazarım buradan. En kötü ihtimalle biraz geç güncellenir ama olur herhalde.
Ezgi
Ben de aynı sorunla karşı karşıyayayım.sınav sonuçlarında başarılı görünüyor ama ders ekle sil ekranında hazırlık öğrencileri ders seçemez yazısıyla karşılaşıyorum
Wgshh
Daha ders notları işlenmemiş öğlene kadar biticekmis ondan sonra ders secimi yapicakmissiniz
Wgshh
Öğleden önce bu sorun kalkacakmış ondan sonra ders secimi yapacakmissiniz
Alper Arabul
Yabancı diller yüksek okulunun duyurusu:
11-13 Eylül İYS’den başarılı olup bölümlerine başlayacak olan öğrencilerin notları USİS’e işlenmekte olup ilgili işlemlerin öğlene kadar bitmesi için gerekli çalışmalar yapılmaktadır. Öğrenciler sonuçlarını öğleden sonra sistemde görebilecektir.