Sayfayı Paylaş Soru-Cevap Hazırlık Yazar: Samet kaplan Tarih: 15 Eylül 2017 2 Yorum | Yorum Yap | Özel Mesaj Gönder Mühendislik bölümlerini hazırlığında sedece dil dersleri mi veriliyor? Fizik vb. gibi dersler alacak mıyız? >>Instagram'da YTÜ Kampüs'ü takip edin! >>Yıldız Teknik Üniversitesi Yakını Yurtlar Sayfayı Paylaş 2 Yorum sumcii 15 Eylül 2017, 18:11 Sadece ingilizce gorecegiz diye biliyorum ben Cevapla YTÜ Kampüs 15 Eylül 2017, 21:48 Hazırlık sınıfında sadece İngilizce göreceksiniz. Cevapla Yorum yapın Cevabı iptal etE-Posta adresiniz yayınlanmaz.Gerekli alanlar * ile işaretlidirYorumYou may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> Bir dahaki sefere yorum yaptığımda kullanılmak üzere adımı, e-posta adresimi ve web site adresimi bu tarayıcıya kaydet. Okul gazetesiİki ye geçtim briinci sınıf görünüyorumBilgisayar programcılığıpınar albayrak ders notlarıKayıt HakkındaDers kaydı hakkında
sumcii
Sadece ingilizce gorecegiz diye biliyorum ben
YTÜ Kampüs
Hazırlık sınıfında sadece İngilizce göreceksiniz.