Sayfayı Paylaş Soru-Cevap ELEKTRONİK HABERLEŞME YATAY GEÇİŞ Yazar: Alperen Adıgüzel Tarih: 15 Ağustos 2020 1 Yorum | Yorum Yap | Özel Mesaj Gönder elektronik ve haberleşme mühendisliğine merkezi puanla yatay geçiş başvurusu yapanlar bana ulaşabilir mi >>Instagram'da YTÜ Kampüs'ü takip edin! >>Yıldız Teknik Üniversitesi Yakını Yurtlar Sayfayı Paylaş 1 Yorum Seyit Kağan Karcı 17 Ağustos 2020, 22:48 Kardeş ben de yapıyorum iletişime geçelim 5061467957 Cevapla Yorum yapın Cevabı iptal etE-Posta adresiniz yayınlanmaz.Gerekli alanlar * ile işaretlidirYorumYou may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> Bir dahaki sefere yorum yaptığımda kullanılmak üzere adımı, e-posta adresimi ve web site adresimi bu tarayıcıya kaydet. Sınıflar soğukOkul gazetesiİki ye geçtim briinci sınıf görünüyorumBilgisayar programcılığıpınar albayrak ders notlarıKayıt Hakkında
Seyit Kağan Karcı
Kardeş ben de yapıyorum iletişime geçelim
5061467957