Sayfayı Paylaş Soru-Cevap Ders seçimi Yazar: Kübra Selçuk Tarih: 19 Eylül 2018 2 Yorum | Yorum Yap | Özel Mesaj Gönder 1.sınıfların ders seçimi ne zamana kadar sürücek bilginiz var mı? ing sini alamadığım dersler var >>Instagram'da YTÜ Kampüs'ü takip edin! >>Yıldız Teknik Üniversitesi Yakını Yurtlar Sayfayı Paylaş 2 Yorum Buse Berber 19 Eylül 2018, 16:12 Ben de iki dersimi kontenjandan dolayı alamadım. Sen sorununu çözebildin mi acaba?? Cevapla Kübra Selçuk 20 Eylül 2018, 18:47 Okula gittim orda hallettim Cevapla Yorum yapın Cevabı iptal etE-Posta adresiniz yayınlanmaz.Gerekli alanlar * ile işaretlidirYorumYou may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> Bir dahaki sefere yorum yaptığımda kullanılmak üzere adımı, e-posta adresimi ve web site adresimi bu tarayıcıya kaydet. Sınıflar soğukOkul gazetesiİki ye geçtim briinci sınıf görünüyorumBilgisayar programcılığıpınar albayrak ders notlarıKayıt Hakkında
Buse Berber
Ben de iki dersimi kontenjandan dolayı alamadım. Sen sorununu çözebildin mi acaba??
Kübra Selçuk
Okula gittim orda hallettim