Sayfayı Paylaş Soru-Cevap ders seçimi Yazar: Atakan Dalgıç Tarih: 19 Eylül 2018 5 Yorum | Yorum Yap | Özel Mesaj Gönder hazırlık sınıfını geçtim ama hazırlık sınıfı gösterdiği için ders seçemiyorum >>Instagram'da YTÜ Kampüs'ü takip edin! >>Yıldız Teknik Üniversitesi Yakını Yurtlar Sayfayı Paylaş 5 Yorum integralci 19 Eylül 2018, 08:45 aynı sorun bende de var 🙁 Cevapla Ali Doğukan Özcan 19 Eylül 2018, 08:47 Ben de yaşıyorum aynısını Cevapla s arch 19 Eylül 2018, 08:48 maalesef benim de öyle hazırlıkta ekle/sil yapamazsınız yazıyor. Cevapla emir 19 Eylül 2018, 09:15 Bende de aynı durum var seçeceğim gruplar hep doldu bu ne adaletsizlik Cevapla Nuray Ormanlı 19 Eylül 2018, 09:49 Yabancı dil yüksek okulu duyuru yayınlamış, notlar işleniyormuş sisteme Cevapla Yorum yapın Cevabı iptal etE-Posta adresiniz yayınlanmaz.Gerekli alanlar * ile işaretlidirYorumYou may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> Bir dahaki sefere yorum yaptığımda kullanılmak üzere adımı, e-posta adresimi ve web site adresimi bu tarayıcıya kaydet. Öğrenci Alış-Veriş PlatformuSınıflar soğukOkul gazetesiİki ye geçtim briinci sınıf görünüyorumBilgisayar programcılığıpınar albayrak ders notları
integralci
aynı sorun bende de var 🙁
Ali Doğukan Özcan
Ben de yaşıyorum aynısını
s arch
maalesef benim de öyle hazırlıkta ekle/sil yapamazsınız yazıyor.
emir
Bende de aynı durum var seçeceğim gruplar hep doldu bu ne adaletsizlik
Nuray Ormanlı
Yabancı dil yüksek okulu duyuru yayınlamış, notlar işleniyormuş sisteme