YTÜ Öğrenci & Mezun Platformu
Üye Girişi | Üye Ol
novu-masaustu
campucity-masaustu
betav-masaustu
dormhouse-masaustu
previous arrow
next arrow

Sayfayı Paylaş

Haber

Akademisyenlerimize 2024 En İyi Makale Ödülü

Akademisyenlerimize 2024 En İyi Makale Ödülü

Yıldız Teknik Üniversitesi öğretim üyelerimizin ortak yazarları arasında yer aldığı makaleye, Applied Soft Computing dergisi tarafından “2024 En İyi Makale Ödülü” verildi. 

Elsevier Yayınevi dergilerinden Applied Soft Computing, “2024 En İyi Makale Ödülü”nü, YTÜ öğretim üyelerimiz Prof. Dr. Selçuk Çebi, Dr. Öğr. Üyesi Ali Karaşan ve Dr. Öğr. Üyesi Esra İlbahar’ın katkı sunduğu, “Customer-oriented product design using an integrated neutrosophic AHP & DEMATEL & QFD methodology” başlıklı makaleye verdi. 

İTÜ Endüstri Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerinden Prof. Dr. Cengiz Kahraman’ın da ortak yazarı olduğu makale, müşteri beklentilerini teknik ürün tasarımına entegre eden özgün ve etkili metodolojisiyle öne çıkıyor. 

Makale, ürün tasarımında müşteri odaklı karar verme süreçlerindeki belirsizlikleri ve karmaşıklığı ele alarak, pratik uygulamalarıyla uluslararası alanda dikkat çekti.

Makalenin bilimsel alanda gördüğü ilgi, yapılan atıf ve indirme sayılarıyla desteklenirken, bu ödül, Yıldız Teknik Üniversitesi akademisyenlerimizin uluslararası düzeydeki bilimsel başarılarını bir kez daha tescillemiş oldu. 

Ödüle layık görülen akademisyenlerimizi tebrik eder, başarılı çalışmalarının devamını dileriz.  

Makaleye aşağıdaki linkten ulaşılabilmektedir:

Karasan, Ali, Esra Ilbahar, Selcuk Cebi, and Cengiz Kahraman. “Customer-oriented product design using an integrated neutrosophic AHP & DEMATEL & QFD methodology.” Applied Soft Computing 118 (2022): 108445.

https://doi.org/10.1016/j.asoc.2022.108445 

https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1568494622000205?via%3Dihub 

>>Instagram'da YTÜ Kampüs'ü takip edin!

>>Yıldız Teknik Üniversitesi Yakını Yurtlar

Sayfayı Paylaş

Yorum yapın

E-Posta adresiniz yayınlanmaz.Gerekli alanlar * ile işaretlidir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>