2022 -2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BURS BAŞVURU TAKVİMİ
1 Eylül – 9 Ekim | Çevrimiçi burs başvuruları |
10 Ekim – 23 Ekim | Başvuruların değerlendirilmesi |
24 Ekim | Başvuru sonuçlarının ilanı |
YTÜ Burs Koordinatörlüğü İletişim Bilgileri:
Ofis: YTÜ Davutpaşa Kampüsü, Taş Bina B-1007 Tel : 0 212 383 31 85 – 31 86
E-mail : bursburosu@yildiz.edu.tr
YTÜ Burs Koordinatörlüğü Yönergesine göre burs alamayacak öğrenciler :
- AGNO’su 2’nin altında olanlar
- Normal öğrenim süresini aşmış olanlar (Lisansta yarı yıl ve üstü,vb)
- Hazırlıkta bekleyenler
- Kaydı silinenler
- 25 yaşını doldurmuş olanlar
Önemli Hususlar:
- Online burs başvurunuzu sayfamızdaki belirteceğimiz linke girerek kayıt sistemi üzerinden yapınız. Burs başvurusu esnasında öğrenciler değerlendirme için ihtiyaç duyulan belgeleri sayfaya yükleyeceklerdir.
- Online başvuru sisteminin sadece duyurulan tarihler arasında açık olacağını tekrar hatırlatmak isteriz.
- Online formu eksiksiz doldurmanız ve istenen belgeleri eksiksiz olarak yüklemeniz Başvuruyu tamamla seçeneği ile başvurunuz sisteme kaydedilecektir.
- Eksik/uygunsuz belge yüklenmesi durumunda mail kanalı ile tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. İki iş günü içerisinde uygun belgeyi yüklemeniz istenecektir. Başvuru için gerekli belgelerini tamamlamayan öğrencilerin başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır.
· Yüklenemeyen belge varsa gerekçesini belirten dilekçeyi ilgili yere istenen evrak olarak yükleyiniz.
- Sistemden kaynaklanabilecek bir hata durumunda lütfen başvurunun son gününü beklemeden Burs Koordinatörlüğü ile iletişime geçiniz.
BAŞVURU
2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı burs başvuruları https://bursbasvuru.yildiz.edu.tr/ adresi üzerinden yapılacaktır. Burs başvuru sayfasına uygulama kullanıcı adı ve parolanızla giriş yapabilirsiniz.
Uygulama kullanıcı adı kurumsal e-postanızın @ işaretinden önceki alanıdır.http://distro.cc.yildiz.edu.tr/ sistemine girerek şifrenizi test edebilirsiniz. Eğer Şifreniz çalışıyor ama sisteme giremiyorsanız, buradan hangi sisteme giremediğiniz ait talimatları takip etmenizi öneririz.
Burs başvuru sistemi 1 Eylül 2022, 10:00 – 09 Ekim 2022, 17:00 tarihleri arasında açık olacaktır.
Online formu eksiksiz doldurmanız ve istenen belgeleri eksiksiz olarak yüklemeniz gerekmektedir. Başvuru için gerekli belgelere ulaşmak için Tıklayınız.
YTÜ Burs Koordinatörlüğü
Isidore nameroum
Eğitim ve ev (burs) istiyorum..tıp fakültesi okumak isterim.. lütfen bana yardım et