Sayfayı Paylaş Soru-Cevap 1. Sınıf seçmeli ders Yazar: Sena Keser Tarih: 9 Eylül 2019 4 Yorum | Yorum Yap | Özel Mesaj Gönder 1. Sınıflar seçmeli ders seçiyor mu? >>Instagram'da YTÜ Kampüs'ü takip edin! >>Yıldız Teknik Üniversitesi Yakını Yurtlar Sayfayı Paylaş 4 Yorum Sait Kılıç 9 Eylül 2019, 17:30 Bolumunun ders planinda 1. Donem icin secmeli ders yoksa secmiyorsun. Ama 3. Donemdeki bir secmeli dersi(eger varsa) ben 1. Donemde almak istiyorum dersen o ayri mesele. Cevapla Sena 9 Eylül 2019, 20:38 Peki seçmeli dersler içerisinden kendi istediğimizi mi seciyoruz? Cevapla Sait Kılıç 9 Eylül 2019, 21:47 Aynen oyle. Eger zorunlu derslerin ile ders programinda cakismazsa secmeli dersler arasindan istedigini seciyorsun. Adi ustunde secmeli. Cevapla Sena 10 Eylül 2019, 12:29 Tamam çok teşekkürler Cevapla Yorum yapın Cevabı iptal etE-Posta adresiniz yayınlanmaz.Gerekli alanlar * ile işaretlidirYorumYou may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> Bir dahaki sefere yorum yaptığımda kullanılmak üzere adımı, e-posta adresimi ve web site adresimi bu tarayıcıya kaydet. Sınıflar soğukOkul gazetesiİki ye geçtim briinci sınıf görünüyorumBilgisayar programcılığıpınar albayrak ders notlarıKayıt Hakkında
Sait Kılıç
Bolumunun ders planinda 1. Donem icin secmeli ders yoksa secmiyorsun. Ama 3. Donemdeki bir secmeli dersi(eger varsa) ben 1. Donemde almak istiyorum dersen o ayri mesele.
Sena
Peki seçmeli dersler içerisinden kendi istediğimizi mi seciyoruz?
Sait Kılıç
Aynen oyle. Eger zorunlu derslerin ile ders programinda cakismazsa secmeli dersler arasindan istedigini seciyorsun. Adi ustunde secmeli.
Sena
Tamam çok teşekkürler