Sayfayı Paylaş Soru-Cevap 1. Sınıf ders seçimi Yazar: Tuba Tarih: 9 Eylül 2019 3 Yorum | Yorum Yap | Özel Mesaj Gönder 1. Sınıfların ders seçim gününde yapması gerekenler neler ders programımız hazır görünüyor >>Instagram'da YTÜ Kampüs'ü takip edin! >>Yıldız Teknik Üniversitesi Yakını Yurtlar Sayfayı Paylaş 3 Yorum Noxk 9 Eylül 2019, 16:17 Sisteme girip almak istediğin derslere tıklayıp onaylıyorsun. Hepsi bu, istersen bir iki video izle öncesinde, fikrin olur Cevapla Sait Kılıç 9 Eylül 2019, 17:27 Okulun egitim plani ile senin usisteki ders programin arasinda bir fark yoksa ve ustten ders alma planin da yoksa yapilmasi gereken bir sey yok. Cevapla Hakan KÖROĞLU 9 Eylül 2019, 22:26 Teşekkür ederim Cevapla Yorum yapın Cevabı iptal etE-Posta adresiniz yayınlanmaz.Gerekli alanlar * ile işaretlidirYorumYou may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> Bir dahaki sefere yorum yaptığımda kullanılmak üzere adımı, e-posta adresimi ve web site adresimi bu tarayıcıya kaydet. Sınıflar soğukOkul gazetesiİki ye geçtim briinci sınıf görünüyorumBilgisayar programcılığıpınar albayrak ders notlarıKayıt Hakkında
Noxk
Sisteme girip almak istediğin derslere tıklayıp onaylıyorsun. Hepsi bu, istersen bir iki video izle öncesinde, fikrin olur
Sait Kılıç
Okulun egitim plani ile senin usisteki ders programin arasinda bir fark yoksa ve ustten ders alma planin da yoksa yapilmasi gereken bir sey yok.
Hakan KÖROĞLU
Teşekkür ederim