YTÜ Öğrenci & Mezun Platformu
Üye Girişi | Üye Ol
novu-masaustu
campucity-masaustu
betav-masaustu
dormhouse-masaustu
previous arrow
next arrow

Sayfayı Paylaş

Haber

YTÜ Oryantasyon Günleri Dopdolu!

YTÜ Oryantasyon Günleri Dopdolu!

113 yıllık Yıldız Teknik Üniversitesi ailesine yeni katılan öğrencilerimizin üniversite hayatına ve yerleşke kültürüne hızlı adapte olabilmesi için düzenlediğimiz oryantasyon günleri tüm hızıyla devam ediyor. 

2024-2025 eğitim öğretim yılı güz yarıyılında üniversitemize başlayan öğrencilerimizin akademik ve sosyal hayata hızlı adapta olabilmesine katkı sağlamak amacıyla düzenlediğimiz oryantasyon günleri etkinlikleri sürüyor. 30 Eylül 2024 Pazartesi günü Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Eyüp Debik’in öğrencilere hitabıyla başlayan oryantasyon günleri 4 Ekim Cuma günü sona erecek. 

YTÜ Davutpaşa Kampüsü’nde devam eden oryantasyon günleri etkinlikleri kapsamında, geçen yıl hazırlık okuyan ve bu yıl birinci sınıfa başlayan Yıldız’lı öğrenciler öğleden önce Rektör Prof. Eyüp Debik ile Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Göksel Ağargün, Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, Prof. Dr. Vatan Karakaya, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Özer Çınar, dekanlar ve bölüm başkanlarıyla tanıştı. 

Öğleden sonra öğrencilere “Üniversitemizi Tanıyalım” programı kapsamında öğrenci dekanlığı, yabancı dil eğitimi, Erasmus+ programı, YTÜ Yıldız Teknopark, YTÜ Startup House, YTÜ Innovation Hub, YTÜ Mobil, KOOP Eğitim Modeli, YTÜ Sürekli Eğitim Merkezi, mezunlar koordinatörlüğü, öğrenci kulüpleri ve sosyal yaşam, kütüphane imkanları, spor olanakları, kariyer planlaması konularında detaylı bilgiler verildi. 

1 Ekim 2023 Salı günü ise YTÜ’nün yeni öğrencilerine Davutpaşa Kongre ve Kültür Merkezi’nde verilen seminerlerde “Yıldız’lı Olmak ve Üniversite Yaşamı”, “Bireysel İyi Olma Hali”, “Etkili Öğrenme ve Motivasyon”, “Sürdürülebilir Kampüs Yaşamı” ve “Davutpaşa Orta Bahçe” hakkında detaylı bilgiler verildi. 

Salı günü öğleden sonra da öğrenciler Davutpaşa Orta Bahçede toplandı. Yeşil kampüs listesinde dünyada 63. sırada yer alan YTÜ Orta Bahçede öğrenciler 70’i aşkın kulübün stantlarını ziyaret ederek bilgiler aldı, müzik kulübünün performansını dinledi, sinema kulübünün açık hava film gösterimlerine katıldı, oryantiring yarışmalarıyla eğlenceli dakikalar geçirdi. 

YTÜ’deki oryantasyon günleri ve kulüplerin tanıtım etkinleri 4 Ekim Cuma günü saat 17.00’ye kadar devam edecek. 

>>Instagram'da YTÜ Kampüs'ü takip edin!

>>Yıldız Teknik Üniversitesi Yakını Yurtlar

Sayfayı Paylaş

Yorum yapın

E-Posta adresiniz yayınlanmaz.Gerekli alanlar * ile işaretlidir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>