YTÜ Öğrenci & Mezun Platformu
Üye Girişi | Üye Ol
novu-masaustu
campucity-masaustu
betav-masaustu
dormhouse-masaustu
previous arrow
next arrow

Sayfayı Paylaş

Yetenek Programları

Akcoat The Future Project Staj Programı

Akcoat The Future Project Staj Programı

Akcoat “The Future Project” staj programının başvuruları devam ediyor! Hem kariyer deneyimi kazanabileceğin hem de Akcoat İspanya’yı ziyaret edebileceğin programa başvurabilirsin!

Hemen Başvur >>> bit.ly/The-Future-Project

Değerlendirmeler sonucunda “The Future Project” stajyeri olmaya hak kazandığın takdirde sana atanan bir akran ve bölüm yöneticisi mentorluğunun desteğiyle yürütülecek bir proje atanacaktır. Projeni gerçekleştirecek ve şirketin üst yönetimine sunacaksın. Teknik anlamda birçok değerli deneyim ve gerçek bir iş hayatı ortamı kazanacaksın. Bu deneyimin sonunda en başarılı proje sahibi İspanya gezisi ile ödüllendirilecek. Proje Ekim 2024’te başlayıp Haziran 2025’te sona erecektir.

Bu programın amacı nedir?

Üniversite ve yüksek lisans öğrencilerinin Akcoat’a yapabilecekleri katkılar bizim için çok değerli. Gençlerimizin geleceğe hazırlanırken iyi bir deneyim yaşamaları ve Akcoat’a getirecekleri yenilikleri görmeleri amacıyla The Future Project staj programını başlattık.

Önemli tarihler nelerdir?

Başvuru Dönemi: 27 Mayıs 2024 – 1 Temmuz 2024

Staj başlangıç tarihi: Ekim 2024

Staj bitiş tarihi: Haziran 2025

>>Instagram'da YTÜ Kampüs'ü takip edin!

>>Yıldız Teknik Üniversitesi Yakını Yurtlar

Sayfayı Paylaş

Yorum yapın

E-Posta adresiniz yayınlanmaz.Gerekli alanlar * ile işaretlidir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>