YTÜ Öğrenci & Mezun Platformu
Üye Girişi | Üye Ol
novu-masaustu
campucity-masaustu
betav-masaustu
dormhouse-masaustu
previous arrow
next arrow

Sayfayı Paylaş

YTÜ Eğitim Fakültesi'ne İlhan Varank Adı Verildi Mi?

Yıldızlı öğrenciler 15 Temmuz Darbe Girişimi esnasında şehit olan hocalarının adını yaşatmak için bir imza kampanyası başlatmıştı. Bu imza kampanyasında YTÜ Eğitim Fakültesi’nin adını YTÜ İlhan Varank Eğitim Fakültesi olarak değiştirilmesi için talepte bulunmuşlardı.

ytu-egitim-fakultesi

Change.org üzerinden başlatılan bu imza kampanyasında 1200’den fazla imza toplandı. Peki imza kampanyası başarılı oldu mu? YTÜ Eğitim Fakültesi’nin adı YTÜ İlhan Varank Eğitim Fakültesi olarak değiştirildi mi?

İsim değişikliği için rektörlükten henüz resmi bir açıklama gelmedi. Ancak okulumuzda görev yapan Prof. Dr. Salim Yüce hocamız Facebook’ta ilgili bir gönderinin altına isim değişikliği kararının alındığını bildirdi. İşte Salim Yüce’nin o açıklaması:

“Arkadaşlar öncelikle ülkemizin geleceği için eşini çocuğunu bir an bile düşünmeden sokağa çıkan ve darbeye dur diyen değerli dostum İlhan kardeşime Allah’tan rahmet diliyorum. Talebinizle ilgili olarak bugünkü üniversite yönetim kurulunda Eğitim Fakültesi’ne hocamızın adı verilmesi kararı alınmıştır.”

>>Instagram'da YTÜ Kampüs'ü takip edin!

>>Yıldız Teknik Üniversitesi Yakını Yurtlar

Sayfayı Paylaş

Yorum yapın

E-Posta adresiniz yayınlanmaz.Gerekli alanlar * ile işaretlidir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>