YTÜ Öğrenci & Mezun Platformu
Üye Girişi | Üye Ol
novu-masaustu
campucity-masaustu
betav-masaustu
dormhouse-masaustu
previous arrow
next arrow

Sayfayı Paylaş

Duyuru / Haber

İzmir Depremi Nedeniyle YTÜ’de 1 Hafta Devam Şartı ve Sınav Olmayacak!

İzmir Depremi Nedeniyle YTÜ’de 1 Hafta Devam Şartı ve Sınav Olmayacak!

İzmir’de yaşanan deprem sonrası, deprem bölgesindeki yıldızlı öğrenciler çeşitli kanallar ile artçı depremlerin devam ettiğini, sınavlara ve derslere katılmanın mümkün olmadığını belirtmişti.

Yıldız Teknik Üniversitesi / Eğitim-Öğretim Rektör Yardımcısı Ayşe Banu Karadağ’dan bu sabah açıklama geldi. Rektör Yardımcısı sosyal medyadan yaptığı açıklamada:

“Değerli Öğrencilerimiz, İzmir ve çevre illerde yaşayan öğrencilerimizin yaşadıkları zorluklar göz önünde bulundurularak Üniversitemizin lisans programlarında önümüzdeki hafta boyunca derse devam zorunluluğu aranmayacak ve sınav yapılmayacaktır. Değerli ailelerinize ve tüm sevdiklerinize tekrar geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Sevgi ve saygılarımızla…” dedi.

İzmir Depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın yakınlarına baş sağlığı diliyoruz, yaralılara acil şifalar diliyoruz.

>>Instagram'da YTÜ Kampüs'ü takip edin!

>>Yıldız Teknik Üniversitesi Yakını Yurtlar

Sayfayı Paylaş

Yorum yapın

E-Posta adresiniz yayınlanmaz.Gerekli alanlar * ile işaretlidir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>