YTÜ Öğrenci & Mezun Platformu
Üye Girişi | Üye Ol
novu-masaustu
campucity-masaustu
betav-masaustu
dormhouse-masaustu
previous arrow
next arrow

Sayfayı Paylaş

Haber

Çevrim İçi Seminer

Çevrim İçi Seminer

Çevrim İçi Seminer

31 Ekim 2020

DAAD Türkiye ile NESO Türkiye Bürosu tarafından 31 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilecek ve üç kısımdan oluşan “Research in Netherlands and Germany” etkinliği ile doktora veya doktora sonrası seviyedeki çalışmalarını Hollanda veya Almanya’da gerçekleştirmek ve üniversitelere veya diğer araştırma kurumlarına yaptıkları başvurularda kabul alma şansını artırmak isteyen başarılı öğrenci ve araştırmacılara ulaşma hedeflenmektedir.

İlk kısımda; DAAD İstanbul Danışma Merkezi ve NESO Türkiye Bürosu tarafından her iki ülkede araştırma ortamı hakkında bilgi verilecek.

İkinci kısımda ise kültür-sanat/sosyal, hukuk ve fen bilimleri alanlarında tez-proje taslağı hazırlamaya giriş niteliğinde Hollanda veya Türkiye’de daha önce akademik çalışma yürütmüş değerli akademisyenlerle birlikte bir eğitim verilecektir.

Üçüncü ve son kısımda ise burslar ve harici finansman imkanlarıyla ilgili sunumlar gerçekleştirilecektir.

“Research in Netherlands & Germany” başvuru linki: https://bit.ly/3j9YAja

DAAD Türkiye Etkinlik Takvimi için Tıklayınız.

 

>>Instagram'da YTÜ Kampüs'ü takip edin!

>>Yıldız Teknik Üniversitesi Yakını Yurtlar

Sayfayı Paylaş

Yorum yapın

E-Posta adresiniz yayınlanmaz.Gerekli alanlar * ile işaretlidir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>