YTÜ Öğrenci & Mezun Platformu
Üye Girişi | Üye Ol
novu-masaustu
campucity-masaustu
betav-masaustu
dormhouse-masaustu
previous arrow
next arrow

Sayfayı Paylaş

Soru-Cevap

FRANSIZCA MÜTERCİM TERCUMANLİK

FRANSIZCA MÜTERCİM TERCUMANLİK

Ya arkadaşlar nolur söyleyin bu bölümü okuyan veya okumuş olan abi veya ablalarim o kadar kötü bir bölüm mü yaaa kafayı yemek üzereyim birkaç gündür nolur cevap verin.

>>Instagram'da YTÜ Kampüs'ü takip edin!

>>Yıldız Teknik Üniversitesi Yakını Yurtlar

Sayfayı Paylaş

4 Yorum

  1. Çok kötü yorumlar var ama kötü bir bölüm olduğunu düşünmüyorum kesinlikle. Çok kıymetli hocalarımız var bize bir şeyler kattan.

    Cevapla
  2. Son sınıf öğrencisi olarak bölümümüzün güzel olduğunu fakat eksiklerini olduğunu söyleyebilirim, fr hazırlık açılacağını duymuştum ne kadar doğru bilemem bu iyi bir şey olur çünkü fr öğretmiyorlar doğal olarak tercümanlık üzerine eğitim alıyoruz ayrıca sözlü çeviri için beklentiye girmemek gerek eğitimi ve dersleri yetersiz , genel olarak yazılı çeviri üzerine dersler var.

    Cevapla
  3. bu bölümden bıgısyar muh çap yapabılır mıyız ya da kimya ?

    Cevapla
  4. Fransızcanız yoksa kesinlikle gelmeyin ilk dönemden sana buraya gelme derler ve yeniden sınava girip başka yere postalanmanı sağlarlar dersler fransızca ilk dönemden pes edenler ve bölümü bırakanlar oluyor zor bir bölüm ve dili olmayanların okumaması gereken bir bölümdür.

    Cevapla

Yorum yapın

E-Posta adresiniz yayınlanmaz.Gerekli alanlar * ile işaretlidir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>