YTÜ Öğrenci & Mezun Platformu
Üye Girişi | Üye Ol
novu-masaustu
campucity-masaustu
betav-masaustu
dormhouse-masaustu
previous arrow
next arrow

Sayfayı Paylaş

Haber

Yıldız Teknik Üniversitesi Öğrencileri “Korona Virüsü Tatili” İstiyor!

Yıldız Teknik Üniversitesi Öğrencileri “Korona Virüsü Tatili” İstiyor!

Ülkemizde korona virüsü vakasının görülmesinin ardından bazı üniversiteler tatil ilan ederken bazı üniversiteler de online eğitime geçtiklerini duyurmuştu. Tatil ilan edilmeyen, online eğitime geçilmeyen üniversitelerin öğrencileri ise sağlıklarından endişe ettiklerini söyleyerek üniversitelerinin tatil edilmesini istiyor. ChangeOrg’ta birçok üniversite için imza kampanyası bulunuyorken Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencileri de üniversitenin tatil edilmesi gerektiğini söylüyor. İmza kampanyasına gitmek için tıklayınız.

Yıldız Teknik Üniversitesi’nde akademik ve idari personele yurtdışına çıkma yasağı getirilirken, bugün kapalı mekanlarda yapılacak etkinliklerin iptal edildiği duyurulmuştu. Tüm bunların ardından yıldızlı öğrenciler, sınıfların da kapalı ve kalabalık bir mekan olduğunu sosyal medya yorumlarında dile getirmişti.

Hergün üniversite kampüsüne ulaşmak için kalabalık metrobüs, metro ve otobüs kullandıklarını belirten öğrenciler, üniversitenin de kalabalık bir ortam olduğunu vizelerin yaklaşmasıyla kütüphanenin de dolup taştığını açtıkları imza kampanyasında belirtiyorlar. Yıldızlı öğrencilerin talebi geçici olarak eğitime ara verilmesi yönünde.

Başlatılan imza kampanyası: http://chng.it/7QvXPHTY

>>Instagram'da YTÜ Kampüs'ü takip edin!

>>Yıldız Teknik Üniversitesi Yakını Yurtlar

Sayfayı Paylaş

Yorum yapın

E-Posta adresiniz yayınlanmaz.Gerekli alanlar * ile işaretlidir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>